Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
9 років за гратами проведе реалізатор амфетаміну серед військовослужбовців

     

   За публічного обвинувачення військової прокуратури Київського гарнізону Центрального регіону України засуджено цивільного, який збував військовослужбовцям психотропну речовину «амфетамін» в особливо великих розмірах.

   Встановлено, що упродовж 2017-2018 років киянин на власному автомобілі неодноразово доставляв військовослужбовцям навчального центру «Десна» амфетамін в особливо великих розмірах. Восени 2018, під час чергової спроби передати психотропний «товар», зловмисник був затриманий військовою прокуратурою Київського гарнізону під час спільної спецоперації з Головним управлінням УСБ України у м. Києві та Київській області та слідчим управлінням ГУ Національної поліції у Київській області.

   У ході обшуку автомобіля затриманого вилучено майже 100 г психотропної речовини - амфетаміну, яку останній придбав, зберігав та перевозив з метою збуту.

 

   01.06.2020 Дарницький районний суд міста Києва повністю погодився із доказами сторони обвинувачення -  військової прокуратури Київського гарнізону. Суд визнав наркоторговця винним та призначив йому покарання у виді 9 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Прес-служба військової прокуратури Центрального регіону України

кількість переглядів: 1884