Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Військова прокуратура повідомила про підозру у підробці та шахрайстві офіцеру ДПСУ

     

   Військовою прокуратурою Київського гарнізону Центрального регіону України повідомлено про підозру діючому офіцеру Державної прикордонної служби України у використанні завідомо підробленого документу та шахрайстві, тобто за ч. 1 ст. 190 та ч. 4 ст. 358 Кримінального кодексу України.

   Встановлено, що військовослужбовець морської охорони Державної прикордонної служби України, з корисливих мотивів та з метою присвоєння йому офіцерського звання, використав завідомо підроблений диплом про вищу освіту. Після цього капітан ДПСУ шахрайським шляхом заволодів частиною грошового забезпечення осіб офіцерського складу, чим заподіяв державному бюджету матеріальні збитки на суму 40 тис. грн.
 
   Досудове розслідування в кримінальному провадженні здійснюється слідчими Територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у м. Києві.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.


Прес-служба військової прокуратури Центрального регіону України

кількість переглядів: 2081