Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
В Києві затримано офіцера ЗСУ за зберігання наркотитичних засобів, призначених для подальшого збуту

     

   06.04.2020 працівниками патрульної поліції у м. Києві зупинено автомобіль «фольксваген пассат», в якому знаходився лейтенант ЗСУ. У військовослужбовця виявлено наркотичні речовини.

   На місці події представниками військової прокуратури Київського гарнізону Центрального регіону України та слідчо-оперативною групою Шевченківського управління поліції ГУ НП у м. Києві, під час особистого обшуку лейтенанта ЗСУ виявлено та вилучено 13 розфасованих упакувань з психотропною речовиною «амфетамін». За місцем його проживання в ході санкціонованого судом обшуку виявлено та вилучено ваги, таблетки та особливо небезпечний наркотичний засіб - канабіс.


 
   Правопорушника затримано в порядку ст. 208 КПК України.

   07.04.2020 затриманому повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 307 Кримінального кодексу України.

   Нагадаємо, що незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання з метою збуту, а також незаконний збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів, - караються позбавленням волі на строк від чотирьох до восьми років.

Прес-служба військової прокуратури Центрального регіону України

кількість переглядів: 1872