Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
На збуті наркотиків військова прокуратура затримала у Чернігові старшого сержанта ЗСУ

     

   30.03.2020 за процесуального керівництва військової прокуратури Чернігівського гарнізону Центрального регіону України в рамках кримінального провадження за ст. 307 ч. 1 КК України викрито та затримано після збуту наркотичних засобів фельдшера медичного пункту однієї з військових частин, дислокованої на Чернігівщині.

   Установлено, що 24.03.2020 старший сержант ЗСУ у м. Чернігові здійснив збут канабісу цивільній особі. 30.03.2020 під час повторного збуту канабісу цьому ж громадянину військовослужбовця було затримано.

   Затримання відбулося спільно із слідчими Чернігівського відділу поліції ГУНП в Чернігівській області, за оперативного супроводження Управління протидії наркозлочинності ГУНП в Черінгівській області.

   У ході санкціонованого обшуку, проведеного за місцем мешкання військовослужбовця, виявлено інші наркотичні засоби, а також боєприпаси у виді патронів різного калібру.

   Санкція ч. 1 ст 307 Кримінального кодексу України передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років.

Прес-служба військової прокуратури Центрального регіону України

кількість переглядів: 2099