Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Розпочато атестацію прокурорів військової прокуратури Центрального регіону України

     

   Атестація прокурорів Регіону проходитиме в рамках триваючої реформи прокуратури України. Нагадаємо, що реформою передбачено створення Офісу Генерального прокурора та атестацію всіх прокурорів України, а також розробка і впровадження нових механізмів роботи прокуратур. Участь у першому етапі атестації візьмуть 52 прокурори апарату ВП ЦРУ та 82 прокурори регіонів, тобто усі 134 військових прокурори Центрального регіону готові працювати у новій прокуратурі.

   Як заявив Генеральний прокурор України Руслан Рябошапка, в рамках реформи прокуратури вже успішно атестовані прокурори ГПУ, запущено роботу Офісу Генерального прокурора, йде добір 100 нових прокурорів до Офісу. «Зараз ми розпочинаємо атестацію прокурорів регіональних прокуратур, бо суспільство очікує від прокурорів всіх рівнів доброчесності, професійності та результатів…», - наголосив він.

   Процес атестації надає рівні можливості всім, хто прийняв рішення працювати у новій прокуратурі. Атестацією передбачені три етапи – тест на знання законодавства, тест на загальні здібності та співбесіда з кадровою комісією.



   Перші два етапи атестації розпочнуться у Києві 2 березня 2020 року, і завершаться 5 березня. Для того, щоби при цьому було забезпечене повноцінне безперервне функціонування військової прокуратури Регіону, розроблено спеціальний графік проходження атестації.

   Повне завершення процесу атестації передбачено до початку червня.

   Деталі, елементи та умови допущення прокурорів Регіону до проходження всіх етапів  атестації – на офіційному веб-сайті Офісу Генерального прокурора України.



   Інформація про кінцеві результати атестації військових прокурорів Регіону буде оприлюднена на офіційному веб-сайті Військової прокуратури Центрального регіону України.

Прес-служба військової прокуратури Центрального регіону України

кількість переглядів: 2031