Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
14.11.2019

14.11.2019 - АРМІЯ ІНФОРМ: На військовому складі згоріло майна на понад 10 мільйонів

   Військова прокуратура відкрила провадження за фактом пожежі на військовому складі на Вінниччині.          13 листопада 2019 року близько 17:00 на одному зі складів зберігання речового майна 59-ї окремої мотопіхотної бригади сталося займання. Майже 4 години пожежний автомобіль і особовий склад частини та працівники ДСНС України у Вінницькій області ліквідовували пожежу. На щастя, постраждалих серед особового складу військової частини немає. За попередніми підрахунками, вогнем знищено військове майно на 10,5 млн грн.

   За фактом пожежі військова прокуратура центрального регіону відкрила кримінальне провадження. Досудове розслідування справи за ознаками злочину, передбаченого ч. 3 ст. 425 Кримінального кодексу України, доручено ДБР. Нині проводять огляд місця, триває допит свідків події й уточнюють суму збитків.

   Як повідомили спеціальному кореспондентові АрміїInform, причини пожежі також ще встановлюють. Військовий прокурор Вінницького гарнізону Центрального регіону України підполковник юстиції Андрій Глумаков зазначає, що однією із причин загорання може бути коротке замикання електропроводки.

   — Також серед можливих варіантів загорання розглядаємо порушення правил пожежної безпеки та навмисний підпал з метою приховання нестачі військового майна, — говорить Андрій Глумаков. — У будь-якому разі остаточну причину встановить слідство.
 

кількість переглядів: 2183