Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Солдата засудили до 4 років в’язниці за незаконне проникнення до житла, зґвалтування і грабіж

     

   За публічного обвинувачення військової прокуратури Білоцерківського гарнізону Центрального регіону України військовослужбовця засуджено до 4 років позбавлення волі за незаконне проникнення до житла із застосуванням насильства,  зґвалтування та відкрите викрадення чужого майна.

   Встановлено, що вночі 14 вересня 2019 року  під час щорічної відпустки  солдат-контрактник 96-ої Київської зенітної ракетної бригади перебував у с. Саварка Богуславського району на Київщині. Після розпиття алкогольних напоїв військовий незаконно із застосуванням насильства проник до будинку потерпілої.  Погрожуючи фізичною розправою  та залякуючи ножем  він зґвалтував жінку. Після цього відкрито заволодів її коштами.

   Того ж дня зловмисника було затримано  у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України та  повідомлено про підозру.

   Вироком Богуславського районного суду Київської області військовослужбовця визнано винним у вчиненні злочинів, передбачених ч. 2 ст. 162, ч. 1 ст. 152 та ч. 1 ст. 186 Кримінального кодексу України.

Прес-служба військової прокуратури Центрального регіону України

 

кількість переглядів: 2450