Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
З Днем працівників прокуратури!

     

   Сьогодні свято у тих, хто обрав шлях захисту Закону! Шлях тернистий,  який проходять тільки найстійкіші і найпрофесійніші. Прокурорська робота – це справді покликання, бо тут і висока місія – охороняти права людей та інтереси держави, і важка праця – цілодобово тримати руку на пульсі порядку, попереджувати, виявляти, розкривати злочини та карати винних.

   Ми разом творимо історію Справедливості! Цей багатотомник встановлення істини ми щодня доповнюємо новими рядками. 

   Зараз наша держава  чинить опір агресорові і тому потребує надійного правового запобіжника на полі бою, у військах і в тилу. Нам, офіцерам-правникам, випало завдання  відбивати атаки на вимоги закону, на дисципліну та обороноздатність. Щоб захистити не лише кожний клаптик української території від ворогів, а й не дозволити порушникам закону посягати на державні та оборонні землі, майно і кошти.

   Колеги, давайте всі разом і далі своєю діяльністю постійно утверджувати високий авторитет нашої надважливої правової інституції в державі. Надзвичайне навантаження, яке гідно витримує команда українських прокурорів, даватиме все більші і більші результати.

   З нашим Днем, друзі! Ефективності Вам і пошани від людей. Зберігайте віру в свою професію, примножуйте оптимізм та наснагу на плідну працю, перемагайте на роботі і по життю. Сил, радості, достатку і добробуту, здоров‘я й любові!

Прес-служба військової прокуратури Центрального регіону України

 

кількість переглядів: 2316