Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Військових прокурорів привітали з професійним святом

     

   Військовий прокурор Центрального регіону України генерал-майор Олег Сенюк привітав колектив з Днем працівників прокуратури. З нагоди свята керівник вручив  відомчі відзнаки ГПУ – нагрудний знак «Почесний працівник прокуратури» та грамоту Генерального прокурора України.  А також заохотив команду подяками за старанність, ініціативу, сумлінне виконання службових обов’язків  та оперативність в роботі. 

   
   «Дякую всім Вам за високі результати, наполегливість і безкомпромісність в боротьбі за закон і справедливість. Це важка та важлива місія, яку ви з гідністю несете, захищаючи правопорядок і обороноздатність нашої держави. Бажаємо українській прокуратурі  розвитку, щоб відповідати викликам часу й потребам суспільства, ставати все сильнішою, зміцнювати авторитет найефективнішого правоохоронного органу. А працівникам – оптимізму, професійних успіхів та перемог, витримки і терпіння, благополуччя та добробуту», - сказав Олег Сенюк.


   Зі святом працівників прокуратури також привітали і колеги-правоохоронці. Зокрема, за вагомий внесок у співпрацю з Військовою службою правопорядку у Збройних силах України начальники відділів прокуратури  отримали грамоти від військового коменданта м. Києва.

Прес-служба військової прокуратури Центрального регіону України

кількість переглядів: 1918