Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Військова прокуратура Вінницького гарнізону затримала на хабарі дільничного інспектора-прикордонника

     

   Військова прокуратура Вінницького гарнізону Центрального регіону України спільно з Управлінням внутрішньої та власної безпеки «Південь» Держприкордонслужби України та Терупралінням ДБР, розташованим у м. Хмельницькому, затримали «на гарячому» під час одержання неправомірної вигоди дільничного інспектора прикордонної служби. 


 
   Встановлено, що дільничний інспектор  відділу прикордонної  служби «Ямпіль» Могилів-Подільського прикордонного загону налагодив злочинну схему систематичних поборів. За «винагороду» він сприяв громадянам у порушені прикордонного режиму на державному кордоні та правил рибальства на прикордонній річці Дністер. В обмін на хабарі він не притягав порушників до адміністративної відповідальності.
 
   Наразі предмет злочину вилучено. Затриманому сержанту-прикордоннику планується повідомлення про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України. Також до суду буде скеровано клопотання про обрання йому запобіжного заходу у виді тримання під вартою.


Прес-служба військової прокуратури Центрального регіону України

 

кількість переглядів: 2880