Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Військові прокурори провели заняття з профілактики злочинів на зборах резервістів Житомирщини

     

   В Житомирській області тривають масштабні навчальні збори з військовозобов’язаними та резервістами області. Керівництво та офіцери військової прокуратури Житомирського гарнізону провели в місцях дислокації підрозділів заняття з учасниками навчань на тему: «Особливості притягнення військовослужбовців до кримінальної та адміністративної відповідальності».



   В рамках профілактики злочинів та військово-адміністративних правопорушень прокурори розповіли про вимоги Кримінального кодексу України, Кодексу України про адміністративні правопорушення. Навели також приклади рішень судів у справах про викрадення військового майна, необережне поводження зі зброєю та вчинення інших протиправних дій.

   На зборах військовозобов’язані та резервісти  покращують свої знання та навички з тактичної, спеціальної, вогневої та інженерної підготовки. До речі, на період навчань вони стають суб’єктами відповідальності за військові злочини.

   Офіцери прокуратури гарнізону також провели особистий прийом та поспілкувалися з військовозобов’язаними щодо проблем проходження військової служби, питань соціального та медичного забезпечення.

Прес-служба військової прокуратури Центрального регіону України

кількість переглядів: 1926