Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Військова прокуратура Житомирського гарнізону затримала військовослужбовця-наркодилера

     

   Військового-контрактника впіймали під час повторного збуту амфетаміну. Затримали «на гарячому»  молодшого сержанта військова прокуратура Житомирського гарнізону Центрального регіону України спільно зі Слідчим управлінням та Управлінням протидії наркозлочинності ГУ Нацполіції  в Житомирській області.



   21 червня 2019 року в ході проведення негласних слідчих (розшукових) дій правоохоронці задокументували факт незаконного  збуту наркотиків військовослужбовцем. «Товар» був вилучений, а експертиза підтвердила, що це психотропна речовина - амфетамін. 

   4 вересня 2019 цей же військовослужбовець знову продав амфетамін. Наркотичний засіб та грошові кошти, отримані за нього торговцем, вилучено, а зловмисника затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

   Наразі тривають обшуки за місцем проживання молодшого сержанта та огляд місця його затримання. Планується повідомлення військовому-наркодилеру про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.2 ст.307 Кримінального кодексу України, що карається позбавленням волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна. Також готується подача до суду клопотання про обрання фігурантові запобіжного заходу.

Прес-служба військової прокуратури Центрального регіону України

кількість переглядів: 3250