Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
З Днем народження, Україно!

     

   28 років виповнюється абсолютній державній цінності, яка здобувалась століттями – українській незалежності. Проголошену мирно національну самостійність сьогодні знову доводиться захищати - боротись за свободу, за неподільність і недоторканість нашої території.

   Крім відновлення миру, спільно маємо відстояти для нашої Батьківщини дотримання Закону, справедливість, безпеку та спокій, добробут та процвітання. Це завдання кожного громадянина, бо всі ми творимо нашу державу. Саме для цього щодня виконують свій обов’язок військові прокурори.

   Ми і є Україна! Самодостатня і унікальна, амбітна і щира, з надзвичайним потенціалом і жагою до успіху. У нас родюча земля, безкраї ласкаві моря, високі мальовничі гори. Ми пишаємось нашою багатою історією і спадщиною, шануємо українських героїв і геніїв.

   Любімо Україну! Будьмо згуртованими, сильними, чесними, вражаймо трудолюбством, завзяттям, талантами і невпинним зростанням.

   Бажаємо нашій молодій державі злагоди і стабільності. Щоб стихли гармати і плач, щоб всі повернулись додому живими та неушкодженими, щоб возз’єдналися родини та землі. Бажаємо подолати ворогів і залишити позаду конкурентів.

З Днем Незалежності!

Прес-служба військової прокуратури Центрального регіону України

кількість переглядів: 1870