Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
У військовій прокуратурі Центрального регіону України нагородили кращих працівників

     

   З нагоди Дня Незалежності України та Дня Державного Прапора у військовій прокуратурі Центрального регіону відбувся урочистий захід. Традиційно до свята особовий склад  заохочено відомчими відзнаками. Зокрема кращі одержали нагрудні знаки «Почесний працівник прокуратури України» та «За сумлінну службу в органах прокуратури», а також подяки та грамоти Генерального прокурора та прокурора регіону.

   «Приємно відзначити, що наші офіцери також стали кращими в багатьох категоріях в конкурсі працівників, організованому Головною військовою прокуратурою. Серед тих чий особистий внесок у зміцнення законності та загальні результати роботи найбільший  і наші військові прокурори Вінницького і Житомирського гарнізонів, процесуальні керівники та  ті, хто підтримує публічне обвинувачення, і прокурори, які здійснюють представництво інтересів держави», - розповів військовий прокурор Центрального регіону України Олег Сенюк.

   Прокурор регіону також подякував офіцерам та службовцям за роботу та націлив на ще ефективнішу працю на благо України, яка нині відзначає своє головне державне свято.  

   «День Прапора цьогоріч ми відзначаємо вп’ятнадцяте,  Незалежній Україні – 28 років. Бажаю Вам гідно нести ім’я українця, з честю служити Вітчизні та боронити Закон. Зараз держава переживає непростий  час відстоювання своєї цілісності, який обов’язково завершиться перемогою і миром. Щастя Вам та добробуту в процвітаючій і успішній Україні!», - додав генерал-майор Олег Сенюк.

Прес-служба військової прокуратури Центрального регіону України

кількість переглядів: 2339