Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Військова прокуратура стягнула майже 9 млн грн штрафів за невиконання оборонних замовлень

     

   Підприємства не виконали договірні зобов’язання на постачання продукції для армії – тепер заплатять штрафи. Військова прокуратура Центрального регіону відстояла в суді інтереси держави – з ДП «Житомирський бронетанковий завод» стягнуто 8,5 мільйонів гривень, з «Спецтехноекспорту»  - 354 тисячі гривень.


   Так, у липні 2019 року Господарський суд  м. Києва задовольнив позов військової прокуратури Центрального регіону України в інтересах Міністерства оборони України до державного підприємства «Житомирський бронетанковий завод». За невиконання своєчасно державного контракту                         за оборонним замовленням про виготовлення та поставку продукції, на користь оборонного відомства стягнуто штрафні санкції на суму 8,5 млн грн.

   Також за принципової позиції військової прокуратури регіону накладені санкції на  дочірнє підприємство ДК «Укрспецекспорт» - Державне госпрозрахункове зовнішньоторговельне підприємство «Спецтехноекспорт». За зрив поставок для Міноборони парашутних систем  підприємство заплатить до бюджету 354 тис грн. Таке рішення ухвалив Господарський суд м. Києва 7 серпня 2019 року. 


Прес-служба військової прокуратури Центрального регіону України

кількість переглядів: 2266