Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Військова прокуратура Сумського гарнізону затримала на хабарі прикордонника-оперативника

     

   Оперуповноважений отримав 500 доларів США хабара від фігуранта кримінальної справи за уникнення покарання. Під час одержання неправомірної вигоди старший лейтенант Держприкордонслужби був затриманий військовою прокуратурою Сумського гарнізону спільно з УСБУ в Сумській області та Теруправлінням ДБР, розташованим у Полтаві.

   Встановлено, що співробітник міжрайонного оперативно-розшукового відділу Держприкордонслужби, який здійснює оперативний супровід у кримінальному провадженні за фактом збуту наркотичних речовин, одержав «винагороду» від громадянина за непритягнення його до кримінальної відповідальності.

   Викрито факт хабарництва в рамках контролю за вчиненням злочину 7 серпня 2019 року. Прикордонника затримано «на гарячому» на зупинці громадського транспорту у Сумах.



   Наразі проводяться невідкладні слідчі дії, встановлюються інші, причетні до вказаного злочину особи. Правопорушнику готується повідомлення про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ст. 368 Кримінального кодексу України. Йому загрожує від 5 до 10 років за ґратами з конфіскацією майна.


Прес-служба військової прокуратури Центрального регіону України

кількість переглядів: 2890