Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Півмільйона гривень до бюджету відшкодовано від продажу незаконних посівів на землях оборони

     

 

160 гектарів пшениці, вівса і соняшника на землях оборони. За процесуального керівництва військової прокуратури Житомирського гарнізону викрите самовільне захоплення ділянок, що перебувають на обліку Новоград-Волинської квартирно-експлуатаційної частини. Незаконні посіви, як речові докази в кримінальному провадженні, за рішенням суду були реалізовані на торгах. До бюджету відшкодовані завдані збитки на суму понад 590 тисяч гривень.

Поля сільськогосподарських культур були виявлені під час огляду земельних ділянок в ході досудового розслідування справи за фактами недбалого ставлення до військової служби службовими особами Новоград-Волинської КЕЧ, що призвело до самовільного захоплення земель оборони. 

Корольовський районний суд м. Житомира надав дозвіл на реалізацію речових доказів - незаконних посівів сільгоспкультур. Продаж було доручено ГУ ДФС у Житомирській області. За результатом проведених  біржових торгів були реалізовані майнові права на посіви пшениці – до бюджету скеровано понад півмільйона гривень.  Після продажу вівса і соняшника кошти також будуть передані державі.


Прес-служба військової прокуратури Центрального регіону України


кількість переглядів: 2499