Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Вітаємо з Днем українського миротворця!

     

   Сьогодні дякуємо нашим воїнам, що бережуть спокій у всьому світі. 44 тисячі українських бійців встигли надати свою допомогу в міжнародних місіях в найгарячіших точках планети: Косово, Боснії і Герцеговині, Анголі, Македонії, Гватемалі, Таджикистані, Афганістані, Хорватії, Кувейті, Сьєрра-Леоне, Придністров’ї, Іраку, Лівані, Ефіопії, Еритреї, Грузії, Судані, Кот-д’Івуарі, Демократичній Республіці Конго, тощо. Наші миротворці і зараз служать у 8 операціях з підтримки безпеки у 6 країнах світу. Багато з тих, хто пройшов випробування в іноземних конфліктах, нині захищають Вітчизну на Сході України.

   Миротворча діяльність не оминула і представників військової прокуратури. Так, наприклад,  у 2003-2004 роках у Іраку слідкував за дотриманням законів військовослужбовцями українського контингенту старпом військового прокурора Київського гарнізону Фролов.
 
   Служити ідеалам гуманізму і справі захисту  здоров’я і життя людей всього світу, зупиняти конфлікти і війни – доблесна, почесна і ризикована місія. Бажаємо нашим героям спокою та злагоди, сил і здоров’я. Нехай буде мир у всьому світі і в Україні!



Прес-служба військової прокуратури Центрального регіону України

 

кількість переглядів: 2255