Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
23 роки на варті Конституції: найкращі працівники військової прокуратури Центрального регіону отримали відзнаки до свята

     

   До Дня Конституції кращі працівники військової прокуратури Центрального регіону України одержали відомчі відзнаки Генерального прокурора України та військового прокурора регіону. Оцінили роботу особового складу військової прокуратури і керівники інших правоохоронних органів. Зокрема, керівники Теруправління Державного бюро розслідувань, розташованого в м. Києві та Департаменту захисту економіки Нацполіції України.


   «Ми разом пропрацювали вже півроку і маємо чим пишатися. Ці нагороди – подяка за професіоналізм і результативність кожного  та стимул для колективу працювати ще краще, задля захисту законів України і Конституції, 23-тю річницю ухвалення якої ми нині святкуємо. Військова прокуратура Центрального регіону веде перед у виявленні і притягненні до відповідальності хабарників, ми повертаємо в бюджет значні суми. Важливо також, що співпрацю з нами високо оцінюють і колеги з ДБР та поліції, з якими ми щодня пліч-о-пліч боремося із злочинністю», - наголосив військовий прокурор Центрального регіону України генерал-майор Олег Сенюк.

Прес-служба військової прокуратури Центрального регіону України

кількість переглядів: 2469