Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Військова прокуратура провела в Житомирському гарнізоні нараду щодо військової дисципліни та правопорядку

     

   Причини та умови скоєння адміністративних та кримінальних правопорушень військовослужбовцями, а також шляхи їх попередження обговорили на спільній нараді керівництво військової прокуратури Житомирського гарнізону та командування Десантно-штурмових військ ЗСУ.



   У заході взяли участь командири військових частин та їх заступники з морально-психологічного забезпечення, військові прокурори Житомирського гарнізону, представники  Житомирського зонального відділу Військової служби правопорядку та інших установ оборонного відомства, дислокованих на території області.

   Військовий прокурор Житомирського гарнізону Ігор Кринін поінформував  про стан правопорядку у військових частинах у 2019 році і порушення, які найчастіше трапляються у військових колективах.

   Нагадаємо, у військовій прокуратурі Центрального регіону України та підпорядкованих їй  військових прокуратурах гарнізонів регулярно відбуваються системні заходи з профілактики військових злочинів та військово-адміністративних правопорушень. Зокрема зустрічі-семінари та особисті прийоми військовослужбовців.

Прес-служба військової прокуратури Центрального регіону України

кількість переглядів: 2726