Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Вітаємо журналістів з професійним святом!

     

   Від імені усіх працівників військової прокуратури Центрального регіону України та від себе особисто вітаю Вас із Днем журналіста!

   Без інформації неможливий сучасний світ. Ви - допитливі, наполегливі, оперативні, чесні та об‘єктивні літописці нашої історії, шукачі правди, творці  найсвіжіших новин і найгучніших сенсацій.

   Дякую Вам за систематичне висвітлення роботи військової прокуратури. Роками перевірена співпраця військових юристів та працівників ЗМІ є невід’ємною частиною щоденної плідної роботи з протидії корупційним та військовим злочинам. Ваша підтримка та критика допомагає військовій прокуратурі вдосконалювати свою непросту роботу. 

   Яскравих Вам робочих буднів, творчих успіхів, цікавих інформприводів та лише гарних новин по життю. Бажаю завжи бути першими - на місці подій і в професії, а ще ексклюзивів та унікальних кадрів. І нехай ваша благородна місія буде гідно оцінена читачами, глядачами і слухачами. 

   Бажаю всім, хто працює на зовнішньому і внутрішньому інформаційному фронті наснаги та енергії змінювати країну на краще!

З повагою,
військовий прокурор Центрального регіону України,
генерал-майор юстиції Олег Сенюк

кількість переглядів: 1847