Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Вітаємо працівників Служби безпеки України із професійним святом

     

   Шановні колеги, Ваше професійне свято - додатковий привід для військових прокурорів відзначити Ваш професіоналізм і подякувати за надійне плече у нашій спільній боротьбі за збереження законності в Україні. Честь Вам за Вашу допомогу, підтримку, супровід та наші спільні перемоги.

   Щодня СБУ на варті нацбезпеки, миру, територіальної цілісності, конституційного ладу, на видимих і невидимих фронтах боротьби за спокій та лад в державі. Ваша звитяга і героїзм, доблесть та незламний дух безупинно рятують нашу Батьківщину від внутрішніх і зовнішніх ворогів та загроз.

   Співробітники Служби нестандартно мислять, грамотно діють, самовіддано та ефективно виконують надскладні завдання. Ви - ті, кого бояться, бо поважають, хто береже вірність священним словам військової присяги та службовому обов‘язку.

   Військова прокуратура Центрального регіону України бажає процвітання і успіхів Службі безпеки України, а співробітникам - здоров’я й сил, рівноваги духу, непохитної віри в себе і Державу, яку бережете. Хай не торкнуться Вас невдачі і зради, а робота приносить задоволення та найвищі результати!

Від колективу військової прокуратури Центрального регіону України,
військовий прокурор регіону генерал-майор юстиції Олег Сенюк

кількість переглядів: 2345