Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Військова прокуратура затримала чергового хабарника у погонах – офіцера поліції

     

   21.03.2019 за процесуального керівництва військової прокуратури Вінницького гарнізону Центрального регіону України слідчими ТУ ДБР у місті Хмельницькому за оперативного супроводження співробітників УСБУ у Вінницькій області та Вінницького управління Департаменту внутрішньої безпеки Національної поліції задокументовано факт вимагання та одержання службовою особою правоохоронного органу неправомірної вигоди для себе з використанням наданого службового становища.

 

   Установлено, що старший дільничний офіцер поліції Вінницького відділу поліції ГУНП в Вінницькій області налагодив злочинну схему незаконного збагачення, яка полягала у збуті наркотичних засобів наркозалежним особам з метою подальшого їх затримання та вимагання неправомірної вигоди за не притягнення до кримінальної відповідальності.

   21.03.2019 вказаний офіцер поліції, затримавши наркозалежного громадянина України, висунув останньому вимогу про передачу йому коштів в розмірі 10 тисяч гривень, погрожуючи притягнути його до кримінальної відповідальності.

   Цього ж дня, під час передачі обумовленої суми неправомірної вигоди, офіцера поліції затримано в порядку ст. 208 КПК України. На даний час проводяться невідкладні слідчі та інші процесуальні дії.

Прес-служба військової прокуратури Центрального регіону України

кількість переглядів: 3007