Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
75 000 гривень «винагороди» за користування приміщеннями «Київдіпротранс»: військова прокуратура затримала директора НДІ

     

   21.03.2019 за процесуального керівництва військової прокуратури Центрального регіону України викрито на вимаганні та одержанні неправомірної вигоди директора державного підприємства «Науково-дослідний та проектно-вишукувальний інститут транспортного будівництва «Київдіпротранс».



   Установлено, що 20.03.2019 та 21.03.2019 громадянин України за вказівкою підозрюваного перерахував на наданий останнім картковий рахунок суму неправомірної вигоди в розмірі 75 тисяч гривень. За вказану суму директор ДП обіцяв  неперешкоджати вказаному громадянину у здійсненні господарської діяльності та надання доступу до приміщень інституту, які фактично вже використовуються підприємцем.

   Після отримання другої частини хабара фігуранта затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

   Затримання директора НДІ проводилось за оперативного супроводження Департаменту захисту економіки Національної поліції України спільно зі слідчими Територіального управління ДБР, розташованого у м. Києві.

   На даний час проводяться обшуки за місцем роботи та проживання затриманого.

Прес-служба військової прокуратури Центрального регіону України

кількість переглядів: 2837