Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Військовою прокуратурою викрито громадянина РФ, який знаходиться в базі даних Інтерполу

     

   14.03.2019 військовою прокуратурою Вінницького гарнізону Центрального регіону України за оперативного супроводження відділу внутрішньої безпеки Могилів-Подільського прикордонного загону Управління внутрішньої та власної безпеки «Південь» викрито громадянина Російської Федерації, який перебував у розшуку кримінальної поліції «Інтерпол» та намагався незаконно перетнути державний кордон України.



   Вказаний іноземець 1972 р.н., під час перевірки документів у міжнародному пункті пропуску для автомобільного сполучення «Могилів-Подільський-Отач», запропонував та надав інспектору прикордонної служби-майстру відділення інспекторів прикордонної служби «Могилів-Подільський» неправомірну вигоду  у розмірі 4 тисяч російських рублів за безперешкодний пропуск через державний кордон на територію України.

   14.03.2019 незаконні дії громадянина Російської Федерації припинено, йому повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 369 КК України. Досудове розслідування щодо росіянина завершено. Обвинувальний акт того ж дня скеровано для розгляду до Могилів-Подільського міжрайонного суду Вінницької області.

Прес-служба військової прокуратури Центрального регіону України

кількість переглядів: 2157