Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Оновлені дані щодо стану досудового розслідування кримінального провадження за фактом одержання неправомірної вигоди в розмірі 30 000 доларів США для можливої передачі посадовим особам Міністерства оборони України

     

   Як повідомлялося на офіційному сайті військової прокуратури Центрального регіону України, 07.02.2019 прокуратурою Дарницького гарнізону викрито та затримано 2 громадян України, які одержали 30 000 доларів США від підприємців за вплив на прийняття рішення службовими особами Міністерства оборони України та Концерну «Військторгсервіс» щодо переукладення договорів оренди на 50 торгових місць у м. Одеса, відмови від позовних заяв щодо звільнення підприємцями займаних торгових площ, а також подальше не перешкоджання у їх підприємницькій діяльності.

   У зв’язку із численними публікаціями у засобах масової інформації та з метою надання достовірної інформації, повідомляємо:

з моменту виявлення вказаного факту проведено значну кількість слідчих (розшукових) та процесуальних дій, спрямованих на встановлення об’єктивних даних кримінального правопорушення.

   На даний час, за результатами проведених заходів, причетність службових осіб Міністерства оборони України до злочину, вчиненого цивільними особами, не встановлено.

   Просимо представників засобів масової інформації ретельно перевіряти отримані дані та за достовірною інформацією звертатися до відповідних офіційних органів.

Прес-служба військової прокуратури Центрального регіону України

кількість переглядів: 2625