Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Старший інженер «Вінницягазу» зажадав 10 000 гривень «винагороди»

     

11.03.2019 за процесуального керівництва військової прокуратури Вінницького гарнізону Центрального регіону України викрито факт вимагання службовою особою ПАТ «Вінницягаз»  неправомірної вигоди у розмірі 10 тисяч гривень у керівника одного з приватних підприємств, розташованого у м. Вінниця.

Установлено, що старший інженер вказаного ПАТ вимагав та одержав зазначену суму за прийняття та безперешкодне погодження проекту технічної документації нежитлового приміщення, яке орендує підприємство. Після одержання неправомірної вигоди під контролем правоохоронців, вказану особу було затримано військовою прокуратурою Вінницького гарнізону спільно зі співробітниками УСБУ у Вінницькій області та слідчими слідчого управління Головного Управління Національної поліції у Вінницькій області. Предмет неправомірної вигоди в затриманого вилучений.



Проводяться першочергові слідчі та процесуальні дії. Готується повідомлення затриманому про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 4 ст. 368-3 Кримінального кодексу України, клопотання до суду про обрання відносно нього запобіжного заходу у виді тримання під вартою.

Прес-служба військової прокуратури Центрального регіону України

 

кількість переглядів: 2571