Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Військовою прокуратурою Черкаського гарнізону Центрального регіону України розкрито резонансний злочин

     

   Військова прокуратура Черкаського гарнізону спільно з слідчими Слідчого управління ГУНП в Черкаській області розкрила резонансне вбивство.

   01.10.2018 у домоволодінні в м. Сміла Черкаської області було виявлено тіло без ознак життя громадянина К. із тринадцятьома ножовими пораненнями. Установлено, що постраждалий мешкав сам. Свідків трагічної події також виявлено не було.

   Завдяки налагодженій співпраці військової прокуратури гарнізону і Національної поліції було проведено комплекс оперативно-розшукових заходів та слідчих (розшукових) дій. За їх результатами особу, яка вчинила вказане кримінальне правопорушення, встановлено.

   Підозрюваним у вбивстві виявився військовослужбовець однієї із військових частин Черкаської області, якого за рішенням суду було одразу взято під варту без права внесення застави. Усі обставини вчиненого вбивства наразі встановлені.

   Обвинувальний акт щодо затриманого військовослужбовця за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України «Умисне вбивство» скеровано до суду для розгляду по суті.

   Нагадаємо, що санкція частини 1 статті 115 КК України передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.

Прес-служба військової прокуратури Центрального регіону України

кількість переглядів: 3322