Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Черкаський гарнізон: робота з системної профілактики злочинів

     

   Системні заходи профілактики військових злочинів та адміністративних правопорушень, у тому числі пов’язаних з корупцією, тривають у Військовій прокуратурі Центрального регіону України.

   Так, 01.02.2019 року військовий прокурор Черкаського гарнізону Центрального регіону України підполковник юстиції Сергій Гліган спільно з представником Управління захисту економіки у Черкаській області провели тренінг з особовим складом Головного центру підготовки особового складу Державної прикордонної служби України імені генерал-майора Ігоря Момота.  Тема тренінгу: «Заповнення електронної декларації про доходи. Корупційні злочини та адміністративні правопорушення, пов’язані з корупцією та відповідальність за порушення антикорупційного законодавства».



   В ході проведення тренінгу з військовослужбовцями навчального центру розглянуто також алгоритм заповнення електронної декларації. Особливу увагу військовослужбовців звернуто на повноту та достовірність інформації, яка відображається у декларації, своєчасність її подання, у тому числі повідомлення про суттєві зміни.

   Також наведені та розглянуті практичні приклади притягнення осіб до відповідальності за порушення вимог Закону України «Про запобігання корупції».

Прес-служба військової прокуратури Центрального регіону України

кількість переглядів: 3116