Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Заходи з профілактики злочинів у Білоцерківському гарнізоні

     

   У підпорядкованих військових прокуратурах гарнізонів Центрального регіону України тривають заходи з системної профілактики військових злочинів.

   Так, упродовж січня 2019 року керівництвом військової прокуратури Білоцерківського гарнізону Центрального регіону України проведено зустрічі -  заняття з особовим складом військовослужбовців військових частин А0211, А0543 Міністерства оборони України та  військової частини 1471Державної прикордонної служби України. Тема занять - «Особливості притягнення військовослужбовців до кримінальної та адміністративної відповідальності, а також відповідальність за порушення вимог Закону України «Про запобігання корупції». В ході зустрічей з військовослужбовцями обговорені питання щодо дотримання законодавства, також роз’яснено положення Закону України «Про звернення громадян».



   Особовому складу військових частин наведено приклади притягнення військовослужбовців до  адміністративної і кримінальної відповідальності за корупційні злочини.

   Після проведення занять керівництвом прокуратури гарнізону проведено особистий прийом військовослужбовців та працівників зазначених військових частин, в ході якого отримано 2 письмових звернення, 4 особам надано роз’яснення щодо захисту прав та інтересів військовослужбовців, у тому числі учасників АТО, з питань грошового та інших видів забезпечення.



Прес-служба військової прокуратури Центрального регіону України

кількість переглядів: 2189