Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Системна профілактика злочинів у Черкаському гарнізоні

      

   Військовою прокуратурою Центрального регіону України продовжується проведення системних заходів щодо профілактики злочинів та військово-адміністративних правопорушень. Також систематично проводяться заходи, пов’язані з підтриманням зворотнього зв’язку із військовослужбовцями.

   Так, 25 січня 2019 року військовий прокурор Черкаського гарнізону Центрального регіону України підполковник юстиції Сергій Гліган з групою прокурорів гарнізону відвідали військові частини 9930 та 3061 на Черкащині, де провели заняття з особовим складом на тему: «Особливості притягнення військовослужбовців до кримінальної та адміністративної відповідальності».

 

   Під час проведення занять до військовослужбовців вищевказаних військових частин були доведені вимоги Кримінального кодексу України, Кодексу України про адміністративні правопорушення, а також наведено приклади затримання військовослужбовців за отримання неправомірної вигоди, викрадення військового майна, вчинення інших кримінальних та правопорушень та результати їх розгляду судами.

   Після проведення занять проведено особистий прийом військовослужбовців зазначених військових частин, в ході якого прийняті відповідні звернення громадян.

   В ході проведення особистого прийому прокурори поспілкувалися з військовослужбовцями з актуальних питань щодо соціального забезпечення, та проходження військової служби.

Прес-служба військової прокуратури Центрального регіону України

кількість переглядів: 2448