Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Військовий прокурор Центрального регіону України Олег Сенюк здійснив виїзд до дисциплінарного батальйону

     

   Відповідно до Закону України «Про прокуратуру» та галузевих наказів Генерального прокурора України військова прокуратура Центрального регіону України здійснює нагляд за додержанням законів при виконанні судових рішень у кримінальних справах, а також при застосуванні інших заходів примусового характеру, пов’язаних із обмеженням особистої свободи громадян, у тому числі і в дисциплінарному батальйоні (військова частина А0488, м. Київ).

   24.01.2019 військовий прокурор Центрального регіону України генерал-майор юстиції Олег Сенюк здійснив особистий виїзд до дисциплінарного батальйону Військової служби правопорядку Збройних Сил України.



   Під час виїзду прокурор регіону провів перевірку додержання вимог чинного законодавства щодо матеріально-побутових умов тримання та медико-санітарного забезпечення засуджених військовослужбовців, додержання їх конституційних прав.

   У ході перевірки проведено особистий прийом 26 військовослужбовців, які відбувають покарання у дисциплінарному батальйоні. 

   Як зазначив військовий прокурор Центрального регіону України генерал-майор юстиції Олег Сенюк, для військової прокуратури Центрального регіону України незмінним та пріоритетним залишається правовий захист і належне реагування на недопущення порушень конституційних прав і свобод військовослужбовців, які відбувають покарання в дисциплінарному батальйоні.

Прес-служба військової прокуратури Центрального регіону України

кількість переглядів: 2921