Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Вітаємо з Днем Соборності України !

     

   22 січня 1919 року відбулася одна з найвеличніших історичних подій в історії нашої держави. Саме в цей день проголошено Акт Злуки Української Народної Республіки і Західноукраїнської Народної Республіки, які об'єдналися в самостійну соборну українську державу.

   Соборність України - це неподільність нашої землі та єдність українців у прагненні до розбудови міцної, заможної, вільної та незалежної України. Ця подія є невід’ємною часткою української історії, нашої національної гідності та свободи.

   Лише у єдності наша сила! Лише наполеглива, цілеспрямована праця дасть змогу побудувати нам сильну й розвинену сучасну європейську державу.

   Від усього колективу військової прокуратури Центрального регіону України вітаю усіх громадян нашої держави із святом! Сьогодні військові прокурори вносять свій внесок у збереження територіальної цілісності та конституційного ладу в Україні, захищають права оборонців нашої держави від ворога.

   Нехай цей день - День Соборності та Свободи України завжди залишається джерелом наших сподівань на краще майбутнє, на перемогу у неоголошеній війні проти нашої Вітчизни та пам’яті народу України про усіх героїв української визвольної боротьби.

Військовий прокурор Центрального регіону України, генерал-майор юстиції Олег Сенюк

кількість переглядів: 2269