Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Тримання під вартою: суд обрав запобіжний захід затриманому керівнику-хабарнику

     

   14.12.2018 за непохитної позиції військової прокуратури Центрального регіону України Печерський районний суд м. Києва обрав колишньому директору державного підприємства запобіжний захід у виді тримання під вартою.

   Разом з цим, відповідно до вимог кримінального процесуального закону судом застосовано відносно підозрюваного альтернативний запобіжний захід у виді застави в розмірі 152 400 гривень.

   Нагадаємо, що 12.12.2018 військовою прокуратурою Центрального регіону України спільно з Київським територіальним управлінням Державного бюро розслідувань під час одержання неправомірної вигоди у розмірі 2000 доларів США затримано особу, яка пообіцяла громадянину України здійснити вплив на службових осіб Києво-Святошинського районного військового комісаріату з метою непризову останнього на військову службу в умовах воєнного стану. При цьому, у випадку відмови, підозрюваний залякував вказаного громадянина невідкладним призовом його на військову службу.

   Наразі встановлюються можливі співучасники вчинення злочину, в тому числі серед службових осіб Києво-Святошинського районного військового комісаріату та інших комісаріатів Київської області.

   Досудове розслідування триває.

Прес-служба військової прокуратури Центрального регіону України

кількість переглядів: 2069