Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Військова прокуратура Центрального регіону: триває розслідування падіння винищувача на Вінниччині

     

   Як вже повідомлялося на офіційному сайті Військової прокуратури Центрального регіону України, 16.10.2018 близько 17:00 на території Вінницької області, неподалік селища Уланів Хмільницького району впав військовий винищувач Су-27УБ.

   Обоє пілотів літака загинули. Один з загиблих - офіцер повітряних сил Збройних Сил України, дані щодо другого пілота будуть оприлюднені пізніше.

   З учорашнього дня забезпечено охорону місця падіння Су-27УБ.

   З метою встановлення причин трагедії група військових прокурорів Вінницького гарнізону, очолювана військовим прокурором гарнізону, продовжує огляд місця трагедії разом із представниками експертної комісії Міністерства оборони України та фахівцями авіаційно-технічної лабораторії.

   На даний час на аеродромах в Миргороді і Староконстантинові вилучено льотну документацію та документи на літак. Наразі тривають допити свідків щодо обставин вильоту борта, його технічного стану на момент вильоту, даних об'єктивного контролю тощо.

   Нагадаємо, що 16.10.18 військовою прокуратурою Вінницького гарнізону відкрито кримінальне провадження за ст. 416 Кримінального кодексу України, «Порушення правил польотів або підготовки до них».

Прес-служба військової прокуратури Центрального регіону України

 

кількість переглядів: 3586