Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Роз’яснення Військової прокуратури Центрального регіону щодо «закриття справи» Миколаївського бронетанкового заводу

     

   У п’ятницю, 12 жовтня, на інтернет-ресурсі «Економічна правда» з’явилася стаття під назвою «Прокуратура закрила справу про втрату 26 мільйонів з оборонного замовлення».

   Зазначимо, що Військовою прокуратурою Центрального регіону України справді здійснювалося досудове розслідування у кримінальному провадженні № 42014110340000108, яке скеровано до суду з обвинувальним актом стосовно начальника відділу державного підприємства «Миколаївський бронетанковий завод».

   Під час досудового розслідування у вказаному кримінальному провадженні також досліджувався факт зловживання службовим становищем службовими особами державного підприємства «Миколаївський бронетанковий завод» під час розміщення депозитних вкладів у комерційному банку.

   Інформуємо, що досудове розслідування проведено всебічно, повно та об’єктивно. За його результатами неправомірність дій службових осіб даного державного підприємства під час розміщення депозитних вкладів не встановлено.

   Звертаємо увагу, що 15.09.2015 Господарський суд міста Києва задовольнив позовні вимоги державного підприємства «Миколаївський бронетанковий завод» та військової прокуратури, зобов’язавши комерційний банк перерахувати грошові кошти у сумі понад 23 млн. грн. на відкритий рахунок в державному банку.

   Військова прокуратура Центрального регіону України звертається з проханням до представників ЗМІ ретельно перевіряти факти перед використанням їх у публікаціях. Також ми відкриті для співпраці із ЗМІ і готові допомогти у наданні офіційної інформації зацікавленим особам.

Прес-служба військової прокуратури Центрального регіону України

 

кількість переглядів: 2785