Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Офіцери військової прокуратури Дарницького гарнізону підвищують рівень бойової підготовки

     

   Особовий склад військової прокуратури Центрального регіону України постійно вдосконалює свою майстерність на тренуваннях з бойової підготовки, зокрема -ведення вогню по цілях противника в умовах сучасного бою.

   В сучасних умовах бойових дій на сході України актуальність таких навичок тільки зростає.

   12 жовтня 2018 року, за сприяння відділу з питань забезпечення особистої безпеки прокурора Національної академії прокуратури України, серед особового складу військової прокуратури Дарницького гарнізону, з метою підвищення та вдосконалення теоретичних і практичних знань та навичок військової справи,  відбулись чергові заняття з вогневої підготовки.

   Перед початком занять прокурорсько-слідчі працівники пройшли відповідний інструктаж, під час якого інструктори нагадали про основні заходи безпеки при поводженні з вогнепальною зброєю.

   В ході практичних занять офіцери-правники переймали досвід зі стрільби з різних одиниць озброєння, які перебувають на озброєнні у ЗСУ, НГУ, у міжнародного інструктора з підготовки спеціалістів оперативно-тактичних груп, учасника антитерористичної операції на Сході України, заступника начальника відділу з питань забезпечення особистої безпеки прокурора Національної академії прокуратури України Олександра Сергійовича Дейнеки.

   Нагадаємо, що для повної реалізації своїх знань та навичок під час здійснення процесуального керівництва у кримінальних провадженнях по військовим злочинам, особовий склад військової прокуратури повинен орієнтуватися у призначенні, бойових та технічних властивостях зброї, знати її складові та принцип роботи, а також засоби її використання в бою.

   Висловлюємо вдячність колективу відділу з питань забезпечення особистої безпеки прокурора Національної академії прокуратури України та особисто Олександру Сергійовичу Дайнеці за теоретичні та практичні навики, передані під час тренувань офіцерам-правникам.

Прес-служба військової прокуратури Центрального регіону України


кількість переглядів: 2346