Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
За непохитної позиції військової прокуратури строковика-наркодилера засуджено до 2 років дисбату

     

   21.09.2018 року Козелецький районний суд Чернігівської області погодився з позицією публічного обвинувача – військової прокуратури Деснянського гарнізону Центрального регіону України та визнав військовослужбовця-строковика Р. винним у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України.
В ході досудового слідства установлено, що вказаний військовослужбовець строкової служби однієї з військових частин

   20.07.2018 року, знаходячись на сходовому майданчику казарменого приміщення військової частини, дислокованої в селищі Десна, збув строковику цієї ж військової частини раніше незаконно придбану ним психотропну речовину – амфетамін, масою 0,17519 г, отримавши за це 200 гривень. 26.07.2018 року, у казарменому приміщенні цієї ж в/ч обвинувачений повторно збув співслужбовцю психотропну речовину – амфетамін, масою 0,214 г, також за 200 гривень.

   Вищевказані факти задокументовані під час проведення негласних слідчих (розшукових) дій.

   26 липня 2018 року розповсюджувач наркотиків серед військовослужбовців був затриманий в порядку ст. 208 КПК України.

   Публічне обвинувачення у відкритому щодо затриманого кримінальному провадженні за фактом незаконної торгівлі наркотичними засобами підтримувалось військовою прокуратурою Деснянського гарнізону Центрального регіону України.

   Отже, 21.09.2018 року, Козелецький районний суд Чернігівської області засудив  «наркоділка в погонах» Р. до 2 років тримання у дисциплінарному батальйоні з конфіскацією майна.

Прес-служба військової прокуратури Центрального регіону України

кількість переглядів: 2348