Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
1,5 роки дисбату за продаж динамічного захисту танків

     

   Як повідомлялося на офіційному сайті 24.07.2018 Військової прокуратури Центрального регіону України, військовою прокуратурою Деснянського гарнізону Центрального регіону затримано водія-електрика однієї з військових частин, дислокованої у Козелецькому районі, Чернігівської області  безпосередньо після збуту викраденого військового майна бойового призначення.

   Установлено, що старший солдат військової служби за контрактом впродовж травня-липня 2018 року, викрадав військове майно, а саме боєприпаси та елементи динамічного захисту танків та збував їх цивільній особі.

   24.07.2018 року вказаний військовослужбовець, перебуваючи за місцем свого проживання, реалізував громадянину України 7 елементів динамічного захисту танків та 4 пачки патронів калібру 7,62 мм, по 20 шт. у кожній пачці, за що мав намір отримати грошові кошти у сумі 3500 гривень.

   20.09.2018 року Козелецький районний суд Чернігівської області повністю погодився із доказами військового прокурора. Рішенням суду вказаного правопорушника - старшого солдата Стоцького В.О. засуджено до 1 року 6 місяців тримання у дисциплінарному батальйоні.

Прес-служба військової прокуратури Центрального регіону України

кількість переглядів: 2747