Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Військова прокуратура Чернігівського гарнізону затримала танкіста-контрактника за збут амфетаміну

     

   15.09.2018 військовою прокуратурою Чернігівського гарнізону Центрального регіону України викрито та затримано солдата контрактної служби однієї з військових частин ЗСУ (танкова бригада).

   Наркоділка в погонах затримано на території військового містечка смт Гончарівське одразу після продажу останнім психотропної речовини на суму 3200 гривень. Затримання проводилось у взаємодії з оперативниками УСБУ в Чернігівській області та слідчими ГУ Нацполіції в Чернігівській області.

   Також установлено, що затриманий у період серпня - вересня неодноразово збував цивільному громадянину зазначену наркотичну речовину. В ході санкціонованого судом обшуку за місцем проживання затриманого також виявлено та вилучено психотропні речовини.

   На даний час затриманому повідомлено про підозру за ч. 1 ст. 307 Кримінального кодексу України.  Готується клопотання до суду про обрання відносно нього запобіжного заходу у виді взяття під варту.

   Довідково:
•    ч.1 ст. 307 КК України, «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання з метою збуту, а також незаконний збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів, - караються позбавленням волі на строк від чотирьох до восьми років».

Прес-служба військової прокуратури Центрального регіону України

кількість переглядів: 2909