Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
За позовом військової прокуратури на користь МОУ буде стягнуто понад 2 мільйони гривень

     

   11.09.2018 року ухвалою Київського апеляційного господарського суду апеляційна скарга ПАТ «Автокраз» залишена без задоволення, а рішення суду першої інстанції - без змін.

   З історії справи: 23.05.2018 року Господарським судом м. Києва задоволено позов військового прокурора Чернігівського гарнізону Центрального регіону України до ПАТ «Автокраз»  про стягнення на користь оборонного відомства 2 080 956 грн. в якості штрафних санкцій за не належне виконання умов договору.

   Встановлено, що вказаний суб’єкт господарювання, через порушення договірних зобов’язань з Міністерством оборони України, не здійснив поставку визначених умовами договору 5 автомобілів КРАЗ. У зв’язку з цим замовник не реалізував своє право за договором на отримання автомобільної техніки у визначеній договірними умовами кількості, а також їх подальшу відправку до підрозділів ЗС України.

   Не погоджуючись з прийнятим рішенням, відповідач оскаржив його до Київського апеляційного господарського суду. Проте, апеляційний суд Києва прийняв до уваги докази військової прокуратури. 11.09.2018 року суд залишив рішення від травня поточного року без змін. Таким чином, судове рішення набрало законної сили та підлягає виконанню.


Прес-служба військової прокуратури Центрального регіону України

кількість переглядів: 2533