Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Військова прокуратура Центрального регіону відсудила у Києві землю Міноборони вартістю 14,7 мільйонів гривень

     

   22 травня 2018 року військовою прокуратурою Центрального регіону України забезпечено участь у розгляді Київським апеляційним господарським судом об’єднаної  справи за позовом першого заступника військового прокурора Центрального регіону України в інтересах держави в особі Міністерства оборони України, Київського квартирно – експлуатаційного управління МОУ до Київської міської ради.

   Позов скеровано щодо скасування рішення про визнання права власності третіх осіб, та відповідно, визнання недійсною реєстрацію земельної ділянки  яка належить Міноборони України.

   За результатами розгляду справи, завдяки принциповій правовій позиції військової прокуратури судом задоволено позовні вимоги у повному обсязі. Рішення Київської міської ради скасовано та повернуто до державної власності в особі Кабінету Міністрів України земельну ділянку військового містечка № 168 площею 5,80 га на вул. Народного Ополчення, 3 у Солом’янському районі м. Києва. Вартість вказаної ділянки - 14,7 мільйонів гривень.

   Нагадаємо, що військова прокуратура Центрального регіону України постійно здійснює захист інтересів держави у сфері земельних відносин.

Прес-служба військової прокуратури Центрального регіону України

кількість переглядів: 3279