Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Військова прокуратура затримала на хабарі одного з керівників Запорізької митниці

     

       Військова прокуратура Київського гарнізону Центрального регіону України спільно зі співробітниками Головного управління по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю Служби безпеки України затримала при одержанні неправомірної вигоди одного з керівників Запорізької митниці Державної фіскальної служби України за підозрою у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України.
      Посадовець, умисно створюючи перешкоди під час митного оформлення вантажу, систематично вимагав та одержував від суб’єктів зовнішньоекономічної діяльності за видачу необхідних дозвільних документів неправомірну вигоду на загальну суму понад 170 тис. грн.
      05.04.2016 правоохоронці затримали зловмисника під час чергового одержання хабара в розмірі 124 тис. грн. від директора одного з підприємств.
      На даний час за місцем роботи та проживання фігурантів кримінального провадження проводяться обшуки, готуються клопотання до суду про обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою та відсторонення останнього від займаної посади, проводяться інші першочергові слідчі дії.

Прес-служба військової прокуратури Центрального регіону України

кількість переглядів: 2907