Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
З Днем працівника прокуратури!

.

    Сьогодні працівники прокуратури України відзначають своє професійне свято! 

   Наші бійці героїчно боронять Україну на фронті, а працівники прокуратури забезпечують права українських захисників, дотримання законності та правопорядку у Збройних Силах України та інших військових формуваннях, відстоюють інтереси суспільства та держави. Значна кількість діючих та колишніх українських прокурорів і прокурорських працівників зараз захищає нашу Батьківщину від посягань держави-терориста зі зброєю в руках.  

 Завдячуючи високому професіоналізму та вмінням прокурорів та працівників прокуратур, їх самовідданій та безкомпромісній праці триває робота щодо притягнення до відповідальності колаборантів та зрадників військовій присязі, ретельно документуються воєнні злочини, вчинені російськими загарбниками в Україні. Жоден злочин окупантів проти миру, безпеки людства та міжнародного правопорядку не залишиться без покарання.

   Від колективу Спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері Центрального регіону вітаю з професійним святом усіх працівників та ветеранів прокуратури, фахівців, для кого служіння закону є головним життєвим принципом!

  Колегам-прокурорам, працівникам прокуратури бажаю принциповості та витримки, незламності та безкомпромісності, зичу міцного здоров’я Вам та Вашим родинам! 

   Вічна слава та пам’ять усім працівникам прокуратури, які віддали життя за Україну та український народ!

   Разом до перемоги!

Андрій Шошура,
керівник Спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері Центрального регіону 

кількість переглядів: 1806