Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Військовослужбовця НГУ чекає суд за продаж бойових набоїв

     

   Військовою прокуратурою Житомирського гарнізону Центрального регіону України направлено до суду обвинувальний акт щодо військовослужбовця Національної гвардії України. Молодший сержант обвинувачується у збуті бойових припасів без передбаченого законом дозволу.

   В ході розслідування встановлено, що вказаний правоохоронець збував боєприпаси для стрілецької вогнепальної зброї. 16 січня 2020 року в ході контролю за вчиненням злочину було задокументовано факт збуту 273 патронів для нарізної вогнепальної зброї на загальну суму 4 300 грн.
 
   Досудове розслідування здійснювалось слідчими територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у м. Хмельницькому, процесуальне керівництво - військовою прокуратурою Житомирського гарнізону.

   Санкція ч. 1 ст. 263, а саме носіння, зберігання, придбання, передача чи збут вогнепальної зброї (крім гладкоствольної мисливської), бойових припасів, вибухових речовин або вибухових пристроїв без передбаченого законом дозволу - караються позбавленням волі на строк від трьох до семи років.

Прес-служба військової прокуратури Центрального регіону України

кількість переглядів: 1739