Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Прокуратура перевірила дотримання протиепідемічних заходів у місцях виконання кримінальних покарань стосовно військовослужбовців

     

   Офісом Генерального прокурора, військовою прокуратурою Центрального регіону України із залученням спеціалістів санітарно-епідеміологічного підрозділу Міністерства оборони України проведено перевірку додержання вимог законодавства щодо порядку і умов тримання військовослужбовців на гауптвахті та дисциплінарному батальйоні Центрального управління Військової служби правопорядку (по м. Києву і Київській області), забезпечення профілактичних і протиепідемічних заходів у зв’язку із поширенням COVID-19.



   Під час обходу перевірено забезпечення дезінфекційними, лікарськими засобами, засобами індивідуального захисту, дотримання санітарно-гігієнічних вимог, застосування температурного скринінгу тощо.

   Здійснено огляд чергової та медичної частини, приміщень харчоблоку та інших допоміжних корпусів.

  З огляду на виявлення ряду порушень, готується письмова вказівка у порядку ст. 22 Кримінально-виконавчого кодексу України щодо забезпечення суворого виконання санітарних та протиепідемічних заходів, спрямованих на запобігання і поширення коронавірусної хвороби.

ДЖЕРЕЛО

кількість переглядів: 1780