Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Військова прокуратура запобігла незаконній витраті понад 1 мільйона гривень коштів армії

     

   За реагування військової прокуратури Чернігівського гарнізону Центрального регіону України попереджено протиправне витрачання бюджетних коштів однією з військових частин. За результатами своєчасно внесеного подання прокурорів скасовано результати торгів, проведених з порушенням закону.

   Військова частина, дислокована на Чернігівщині, у березні 2019 року провела закупівлю послуг з перевезення вантажів у формі відкритих торгів. Очікувана вартість – 1,25 млн грн, а єдиний критерій кінцевої оцінки тендерних пропозицій - ціна.

   Військова прокуратура  встановила, що в ході закупівлі були необґрунтовано відхилені пропозиції учасників на понад 300 тис. грн. меншу суму від пропозиції переможця.  У торгах переміг суб’єкт з найвищою ціновою пропозицією. Він, до речі, взагалі не мав права брати участь в конкурсі через надання неповного комплекту необхідних документів.

   Після розгляду своєчасного подання військової прокуратури результати тендеру скасовано, попереджено укладення договору та зупинено незаконну витрату понад 1 мільйона гривень бюджетних коштів.

Прес-служба військової прокуратури Центрального регіону України


кількість переглядів: 2205