Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
З Днем прикордонника!

     

   101 рік тому українські війська встановили свої символи на кордоні нашої держави. Нині українські прикордонники - надійний щит на 6993 кілометрах сухопутних і морських рубежів України.
  
   «Зелені кашкети» першими зустрічають на «порогах» Батьківщини, приймають іноземців і тих, хто повертається додому. А головне - охороняють країну від ворогів і злочинців, контрабанди та незаконної міграції. Держприкордонслужба посилила військову компоненту, зміцнилась, переозброїлась і осучаснилась. На черзі - переможні сторінки історії та повернення миру.
  
   У професійне свято військова прокуратура Центрального регіону України бажає прикордонникам прибрати всі лінії розмежування всередині країни і відновити повний контроль над зовнішніми рубежами. Щоб більше ніяких зазіхань, посягань, вторгнень чи втрат, тільки цілісність, спокій та безпека кордонів!
  
   Зичимо охоронцям державних меж незламного бойового духу, стійкості, сили й здоров’я. Нехай поряд з вами і Україною будуть  добрі сусіди і надійні друзі, а гості несуть в дім тільки радість.

Прес-служба військової прокуратури Центрального регіону України

кількість переглядів: 2425