Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Сумський гарнізон: заходи з системної профілактики військових злочинів

     

   Як повідомлялося раніше на офіційному сайті військової прокуратури Центрального регіону України, у прокуратурі регіону наразі тривають системні заходи щодо профілактики злочинів та військово-адміністративних правопорушень. Також військовими прокурорами підпорядкованих гарнізонів систематично проводиться прийом військовослужбовців, що забезпечує підтримання зворотнього зв’язку.

   Так, 12 лютого 2019 року військовий прокурор Сумського гарнізону Центрального регіону України майор юстиції Володимир Семишкур відвідав  військову частину 3051 Національної гвардії України на Сумщині, де провів заняття з особовим складом на тему: «Особливості притягнення військовослужбовців до кримінальної та адміністративної відповідальності».



   Під час проведення занять до військовослужбовців вищевказаних військових частин були доведені вимоги Кримінального кодексу України, Кодексу України про адміністративні правопорушення, а також наведено приклади правопорушень, які скоїли військовослужбовці.

   Після занять проведено особистий прийом військовослужбовців вказаної військової частини. Під час прийому військовий прокурор гарнізону поспілкувався з молодим поповненням - військовослужбовцями строкової служби з актуальних питань щодо належного речового, медичного та харчового забезпечення та проходження військової служби.

   Зазначаємо, що зустрічі-семінари з військовослужбовцями щодо профілактики злочинів, у поточному році вже проведені військовими прокурорами Білоцерківського, Дарницького, Житомирського та Черкаського гарнізонів.


Прес-служба військової прокуратури Центрального регіону України

кількість переглядів: 2636