Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Військова прокуратура затримала на хабарі у 20 000 гривень керівника філії «Військторгсервісу» у Житомирі

     

   07.02.2019 за процесуального керівництва військової прокуратури Центрального регіону України задокументовано факт вимагання та одержання службовою особою неправомірної вигоди за передачу в оренду нежитлового приміщення.



   Установлено, що 30.01.2019 керівник Житомирської філії Концерну «Військторгсервіс»  Міністерства оборони України висунув вимогу громадянину України про передачу йому коштів в розмірі 20 тисяч гривень за надання в оренду нежитлового приміщення, площею 157 кв. м. за адресою м. Житомир, проспект Миру, 22, яке перебуває на балансі зазначеного концерну.



   07.02.2019 заявник, який діяв під контролем правоохоронних органів, передав керівнику-хабарнику раніше обумовлену суму неправомірної вигоди у розмірі 20 тисяч гривень. Після цього останній затриманий в порядку ст. 208 КПК України, а предмет злочину вилучений.

   Затримання проводилось за оперативного супроводження співробітників Управління захисту економіки в Житомирській області ДЗЕ Національної поліції України слідчими Територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у м. Києві.

   На даний час проводяться першочергові слідчі та процесуальні дії. Затриманому службовцю готується повідомлення про підозру у вчиненні злочину, клопотання до суду про обрання йому запобіжного заходу у виді тримання під вартою та відсторонення від посади.

Прес-служба військової прокуратури Центрального регіону України

кількість переглядів: 2815